Διερμηνεία

ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ

Η Εταιρεία υπηρεσιών Διερμηνείας και Μετάφρασης P&A Interpreters παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας υψηλής ποιότητας σε ευρεία γκάμα γλωσσών μέσω των έμπειρων εξειδικευμένων συνεργατών του.

Οι υπηρεσίες διερμηνείας που παρέχουμε καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη όπως:

  • Διεθνή συνέδρια, συναντήσεις, σεμινάρια, διοικητικά συμβούλια, ευρωπαϊκά συμβούλια εργαζομένων
  • Διμερείς συναντήσεις, τηλεφωνική διερμηνεία, τηλεδιασκέψεις και διαπραγματεύσεις
  • Δημόσιο τομέα – υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, αστυνομία, ιατρική διερμηνεία και κοινωνικές υπηρεσίες
  • Νομική διερμηνεία – δικαστήρια, συμβολαιογραφεία, τράπεζες
  • Μέσα μαζικής ενημέρωσης – συνεντεύξεις κ.λπ.
  • Έρευνα αγοράς

Επιλέγοντας την εταιρεία P&A Interpreters εξασφαλίζετε την επιτυχία της εκδήλωσής σας χάρη στους άρτια καταρτισμένους διερμηνείς μας, την πολυετή εμπειρία μας, τον επαγγελματισμό και την εξειδίκευσή μας.

Σε αντίθεση με όσους θεωρούν ότι η διερμηνεία δεν διδάσκεται, αλλά μαθαίνεται εμπειρικά, η εταιρεία μας δεν κάνει πειράματα με τους πελάτες του. Αναθέτουμε κατά προτεραιότητα τη διερμηνεία σε πτυχιούχους διερμηνείς ή διερμηνείς διαπιστευμένους στην ΕΕ ή πιστοποιημένους με άλλον τρόπο. Συνεργαζόμαστε μόνο με επαγγελματίες και τους αναθέτουμε ένα έργο ανάλογα με την ειδίκευσή τους και τη φύση της εκδήλωσης. Όλοι οι συνεργάτες μας τηρούν τον Κώδικα Δεοντολογίας του Συλλόγου Διερμηνέων Συνεδρίων Ελλάδος (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Ε.) ή/και της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων.

Παρέχουμε διερμηνείς για όλα τα είδη διερμηνείας : διερμηνεία συνεδρίων (ταυτόχρονη, διαδοχική, ψιθυριστή), νομική διερμηνεία, διμερή διερμηνεία, διερμηνεία για έρευνα αγοράς. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα είδη της διερμηνείας που προσφέρουμε πατήστε εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλευτική. Για επιπλέον ερωτήσεις για τις υπηρεσίες διερμηνείας επισκεφτείτε και τη σελίδα μας Συχνές ερωτήσεις για τη διερμηνεία.

Η εταιρεία P&A Interpreters είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό.