Οι υπηρεσίες μαςΑξιοπιστία – Επαγγελματισμός – Ποιότητα

 

conference interpreting

Διερμηνεία συνεδρίων

Η αριστεία στη διερμηνεία συνεδρίων. Η διερμηνεία συνεδρίων είναι η ειδικότητά μας. Η ομάδα μας έμπειρων πτυχιούχων διερμηνέων συνεδρίων μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε όλες τις ανάγκες διερμηνείας της εκδήλωσής σας.

Διαβάστε περισσότερα
legal interpreting

Νομική διερμηνεία

Το δίκτυο διερμηνέων P&A Interpreters ειδικεύεται στη νομική διερμηνεία. Η νομική διερμηνεία είναι από τα πιο απαιτητικά είδη διερμηνείας αφού συνδυάζει δεξιότητες διερμηνέως συνεδρίων και γνώσεις νομικής. Η εμπειρία έχει δείξει ότι μόνο επαγγελματίες κατάλληλα καταρτισμένοι διερμηνείς συνεδρίων μπορούν να φέρουν σε πέρας το συγκεκριμένο έργο.

Διαβάστε περισσότερα

 

liaison interpreting

Διμερής διερμηνεία

Οι P&A Interpreters εξυπηρετούν εταιρείες και επιχειρήσεις με διερμηνείς επιχειρήσεων εδώ και πολλά χρόνια. Η εμπειρία μας, η ομάδα μας και η τεχνογνωσία μας εξασφαλίζουν την επιτυχία της συνάντησής σας. Για να πετύχουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, εφαρμόζουμε συγκεκριμένα πρότυπα ποιότητας σε οιαδήποτε υπηρεσία διερμηνείας παρέχουμε.

Διαβάστε περισσότερα
market research

Διερμηνεία για έρευνα αγοράς

Είτε πρόκειται για focus group είτε για συνεντεύξεις, το να μπορείς να επικοινωνείς αποτελεσματικά έχει θεμελιώδη σημασία για τον τομέα της έρευνας αγοράς. Οι διερμηνείς μας δεν είναι απλά καταρτισμένοι, έχουν εξειδίκευση και σε βάθος γνώση του συγκεκριμένου τομέα.

Διαβάστε περισσότερα

 

translation

Μετάφραση

Το Δίκτυο P&A Interpreters παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής μετάφρασης με διαφορά. Για μας μετάφραση δεν είναι απλώς κείμενα, έγγραφα και ξένες γλώσσες – μετάφραση για μας σημαίνει να μεταφράζουμε τους στόχους των πελατών μας σε επιτυχία. Κύριο μέλημά μας η πιστή μετάφραση, που όμως όταν τη διαβάζεις δεν καταλαβαίνεις ότι είναι μετάφραση.

Διαβάστε περισσότερα
official_translations

Επίσημες μεταφράσεις

Παρέχουμε επίσημες μεταφράσεις αποδεκτές από τις δημόσιες και ιδιωτικές αρχές (βάσει του Π.Δ. 169 της 17.06.2002 (ΦΕΚ 156/2.7.02).

Διαβάστε περισσότερα

 

Γιατί να επιλέξετε την P&A Interpreters;

Παγκόσμια κάλυψη – Εχεμύθεια – Επαγγελματισμός – Εξειδίκευση – Σε βάθος γνώση του αντικειμένου – Καλή σχέση τιμής-ποιότητας

Εξυπηρετούμε σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό.

Σας βρίσκουμε διερμηνείς στην περιοχή που σας ενδιαφέρει (εφόσον υπάρχουν) αποφεύγοντας έτσι το επιπλέον κόστος των μεταφορικών και της διαμονής.

Υψηλή ποιότητα και καλή σχέση τιμής-ποιότητας

Ποιότητα στους συνεργάτες μας και ποιότητα στις υπηρεσίες μας. P & A σημαίνει αξία στα χρήματά σας αφού παρέχει ποιοτικές γλωσσικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές

Ευρεία γκάμα γλωσσών

Παρέχουμε όλα τα είδη διερμηνείας και γραπτής μετάφρασης σε μια ευρεία γκάμα γλωσσών

Επαγγελματισμός και εμπιστευτικότητα

Συνεργαζόμαστε μόνο με επαγγελματίες, μέλη επαγγελματικών συλλόγων ή ενώσεων που τηρούν τον αντίστοιχο κώδικα δεοντολογίας.

Απόλυτη εξειδίκευση

Γιατί δεν μπορούν όλοι να τα κάνουν όλα. Η εξειδίκευση κάνει τη διαφορά τόσο στη μετάφραση όσο και στη διερμηνεία.

Ικανοποιημένοι πελάτες

Επειδή η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί για μας απόλυτη προτεραιότητα, παρέχουμε ταχεία ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας, αποτελεσματικότητα και ευγένεια, ευελιξία όπου χρειάζεται.