Η εταιρεία επαγγελματικής διερμηνείας και μετάφρασης P&A Interpreters έχει έδρα την Αθήνα και παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό. Ιδρύθηκε από τη Μαρία Πετροχείλου, πτυχιούχο διερμηνέα συνεδρίων, μεταφράστρια και εκπαιδεύτρια διερμηνέων, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διερμηνείας και μετάφρασης υψηλής ποιότητας.

Μάθετε περισσότερα

21 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Προσήλωση στην ποιότητα

Αφιερωμένοι στην εξειδίκευση

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Με προσοχή στη λεπτομέρεια

Λογικές τιμές

Η ολοκληρωμένη προσέγγισηστις υπηρεσίες διερμηνείας

Διερμηνεία

Οργανώνετε ένα συνέδριο ή μία εκδήλωση και αναζητείτε κατάλληλα καταρτισμένους διερμηνείς συνεδρίων; Έρχεστε για μία συνάντηση στην Ελλάδα και χρειάζεστε ένα διερμηνέα διαπραγματεύσεων;Θα πάτε στο συμβολαιογράφο να υπογράψετε συμβόλαια αλλά ο έτερος συμβαλλόμενος δεν μιλά ελληνικά; Η P&A Interpreters είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτική

Οργανώνετε ένα διεθνές συνέδριο, έχετε λίγους ξένους καλεσμένους και δεν έχετε χρήματα για ενοικίαση τεχνικού εξοπλισμού; Η P&A Interpreters είναι εδώ για να σας παρέχει συμβουλευτική και να σας βρει την κατάλληλη λύση για τη δική σας εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικός εξοπλισμός

Η ταυτόχρονη διερμηνεία προϋποθέτει την ύπαρξη ειδικού τεχνικού εξοπλισμού, δηλαδή ειδικού θαλάμου, μεταφραστικού και μικροφωνικού συστήματος. Η P&A Interpreters συνεργάζεται μόνο με αξιόπιστες εταιρείες ενοικιάσεως τεχνικού εξοπλισμού και, εφόσον μας ζητηθεί, αναλαμβάνουμε αυτό το κομμάτι της διοργάνωσης για να διευκολύνουμε τους πελάτες μας.

Διαβάστε περισσότερα

 

Είστε διοργανωτής συνεδρίων;

Διοργανώνετε συνέδριο στην Ελλάδα;

    bootstrap-showcase en-gr
doc-en-gr

Η διερμηνεία συνεδρίων είναι η ειδικότητά μας!

Η εταιρεία μας συνεργάζεται μόνο με έμπειρους και καταρτισμένους διερμηνείς συνεδρίων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

   
         

Οι υπηρεσίες μαςΑξιοπιστία – Επαγγελματισμός – Ποιότητα

 

conference interpreting

Διερμηνεία συνεδρίων

Η αριστεία στη διερμηνεία συνεδρίων. Η διερμηνεία συνεδρίων είναι η ειδικότητά μας. Η ομάδα μας έμπειρων πιστοποιημένων διερμηνέων συνεδρίων μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε όλες τις ανάγκες διερμηνείας της εκδήλωσής σας.

Διαβάστε περισσότερα

legal interpreting

Νομική διερμηνεία

Η εταιρεία P&A Interpreters ειδικεύεται στη νομική διερμηνεία. Η νομική διερμηνεία είναι από τα πιο απαιτητικά είδη διερμηνείας αφού συνδυάζει δεξιότητες διερμηνέως συνεδρίων και γνώσεις νομικής. Η εμπειρία έχει δείξει ότι μόνο επαγγελματίες κατάλληλα καταρτισμένοι διερμηνείς συνεδρίων μπορούν να φέρουν σε πέρας το συγκεκριμένο έργο.

Διαβάστε περισσότερα

 

liaison interpreting

Διμερής διερμηνεία

Η εταιρεία P&A Interpreters παρέχει διερμηνείς επιχειρήσεων σε εταιρείες και επιχειρήσεις εδώ και πολλά χρόνια. Η εμπειρία μας, η ομάδα μας και η τεχνογνωσία μας εξασφαλίζουν την επιτυχία της συνάντησής σας. Για να πετύχουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, εφαρμόζουμε συγκεκριμένα πρότυπα ποιότητας σε οιαδήποτε υπηρεσία διερμηνείας παρέχουμε.

Διαβάστε περισσότερα

market research

Διερμηνεία για έρευνα αγοράς

Είτε πρόκειται για focus group είτε για συνεντεύξεις, το να μπορείς να επικοινωνείς αποτελεσματικά έχει θεμελιώδη σημασία για τον τομέα της έρευνας αγοράς. Οι διερμηνείς μας δεν είναι απλά καταρτισμένοι, έχουν εξειδίκευση και σε βάθος γνώση του συγκεκριμένου τομέα.

Διαβάστε περισσότερα

 

translation

Μετάφραση

Η εταιρεία P&A Interpreters παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής μετάφρασης με διαφορά. Για μας μετάφραση δεν είναι απλώς κείμενα, έγγραφα και ξένες γλώσσες – μετάφραση για μας σημαίνει να μεταφράζουμε τους στόχους των πελατών μας σε επιτυχία. Κύριο μέλημά μας η πιστή μετάφραση, που όμως όταν τη διαβάζεις δεν καταλαβαίνεις ότι είναι μετάφραση.

Διαβάστε περισσότερα

official_translations

Επίσημες μεταφράσεις

Παρέχουμε επίσημες μεταφράσεις αποδεκτές από τη δημόσια διοίκηση και τις ιδιωτικές αρχές (βάσει του Π.Δ. 169 της 17.06.2002 (ΦΕΚ 156/2.7.02).

Διαβάστε περισσότερα

 

Τι λένε οι πελάτες μας

  • Δανάη Γκίνου
    She is very professional and absolutely perfect
  • Saverio Mastropasqua - Eli Koleva, Teletraduciamo
    Maria è un'ottima traduttrice, precisa e puntualissima. La consiglio per affidarle incarichi di traduzione, sono rimasto molto soddisfatto. Grazie Maria.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4